Dutch Specials onderdeel van Beste Maaltijdsalade

Op dinsdag 10 januari 2017 werd de Beste Maaltijdsalade van 2017 verkozen. De wedstrijd vond plaats tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. Het thema dit jaar was “Dutchy” en daar sluit de deelname van Dutch Specials goed bij aan. De deelnemers konden o.a. uit de bijzondere producten van Dutch Specials kiezen om in hun maaltijdsalade op te nemen.

 

Negen prachtige salades werden er geserveerd aan de jury, waar onder andere Teun Koolen namens Dutch Specials zitting in had genomen. De jury had de salade van Henri van den Einden van restaurant Boshuys Best verkozen voor de Beste Maaltijdsalade van 2017, die komend jaar op de menukaart van het restaurant te vinden zal zijn. 20170110_142231_resized

 

De tweede prijs ging naar Moeder’s Mooiste van Fresh & Easy in Arnhem. ‘Een mooie presentatie waarbij de smaken heel mooi samen gingen’, aldus de jury. Voor de salade werden producten van Nederlandse bodem gebruikt, waaronder de kroonjuwelen van de Nederlandse tuinbouw, Dutch Specials. De derde prijs ging naar Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort.

 

Dutch Specials gehele Horecava aanwezig
Naast dat de Dutch Specials producten onderdeel waren van de maaltijdsalades die gemaakt zijn, was Dutch Specials de hele week aanwezig met een display waarin de bijzondere producten werden gepresenteerd.

 

Bijzondere samenwerking
Dutch Specials is een samenwerking tussen 16 telers van bijzondere groenten. Tussen gelijkgestemde ondernemers worden ervaringen, kennis en contacten met elkaar gedeeld. Het klantevent is daar een voorbeeld van.