Klantevent Dutch Specials goed bezocht

Op donderdag 24 november 2016 is door Dutch Specials een klantevent georganiseerd. Iedere Dutch Specials teler had een aantal van zijn klanten voor het klantevent uitgenodigd. De locatie was bij één van de Dutch Specials leden, Koppert Cress, waar onlangs het nieuwe bedrijfsrestaurant officieus is geopend. De bezoekers van het klantevent hebben een sneak preview gekregen in het restaurant waar medewerkers dagelijks gratis een gezonde maaltijd krijgen aangeboden. foto 1

 

Op het event waren totaal 70 personen aanwezig. Na de toelichting van Bart Leemans van Koppert Cress over de visie van het opzetten van een gezond bedrijfsrestaurant, was er veel ruimte voor de Dutch Specials telers om de kroonjuwelen van de Nederlandse tuinbouw aan de aanwezige klanten te presenteren. Er werd volop genetwerkt, nieuwe contacten werden gelegd en relaties werden verder aangehaald.

 

Daarnaast werden er heerlijke hapjes geserveerd met de Dutch Specials producten. Deze werden in de keuken van het bedrijfsrestaurant bereid.

 

Dutch Specials is een samenwerking tussen 16 telers van bijzondere groenten. Tussen gelijkgestemde ondernemers worden ervaringen, kennis en contacten met elkaar gedeeld. Het klantevent is daar een voorbeeld van.

foto 2