Richard Hartensveld (Bliss)

“De focus is altijd gericht op smaak, topkwaliteit en duurzaamheid. Met Bliss, kunnen we consumenten laten genieten van een heerlijk tomaatje.”

Richard Hartensveld – Schenkeveld

 

Met zo min mogelijk grondstoffen teelt Schenkeveld volmaakt kwalitatieve tomaten die jaarrond dezelfde betrouwbare smaak hebben. Daar worden zij blij van. Ook hebben zij passie voor prestatie en zijn zij de tomatenproducent die door operational excellence voldoet aan de hoogst mogelijke eisen van de klanten. 

  

Bliss is een speciaal soort trostomaat van Schenkeveld, een mini-pruimtrostomaatje met een unieke smaak. De tros is daarnaast een plaatje om te zien. Dat is belangrijk, want ook al smaakt Bliss heerlijk, het oog wil ook wat. De stevige bite, ovale vruchtvorm en glanzende dieprode kleur zorgen ervoor dat Bliss echt een smaakbeleving is. We zeggen niet voor niets: “BLISS , Pure pleasure, Pure taste!”

 

Kwekerij De Kabel en Schenkeveld hebben na jarenlange intensieve samenwerking besloten om samen verder te gaan. Doordat beide tomatenteeltbedrijven eenzelfde marktvisie, bedrijfsbenadering en ambitie hebben, hebben ze per 1 januari 2019 de krachten samengebundeld onder de naam Schenkeveld.

 

Schenkeveld is lid van Telersvereniging Prominent en Coöperatie DOOR. De afzet van de trostomaten van Schenkeveld wordt gedaan door DOOR Partners BV.

 

De Bliss tomaten zijn verkrijgbaar via Coöperatie DOOR:
Telefoonnummer: 0174-286251

 

Richard Hartensveld

Zie voor meer informatie: https://schenkeveld.co/