Richard Hartensveld (Bliss)

“De focus is altijd gericht op smaak, topkwaliteit en duurzaamheid. Met Bliss, kunnen we consumenten laten genieten van een heerlijk tomaatje.”

Richard Hartensveld – Schenkeveld

 

Met zo min mogelijk grondstoffen teelt Schenkeveld volmaakt kwalitatieve tomaten die jaarrond dezelfde betrouwbare smaak hebben. Daar worden zij blij van. Ook hebben zij passie voor prestatie en zijn zij de tomatenproducent die door operational excellence voldoet aan de hoogst mogelijke eisen van de klanten.

Bliss is een speciaal soort trostomaat van Schenkeveld, een mini-pruimtrostomaatje met een unieke smaak. De tros is daarnaast een plaatje om te zien. Dat is belangrijk, want ook al smaakt Bliss heerlijk, het oog wil ook wat. De stevige bite, ovale vruchtvorm en glanzende dieprode kleur zorgen ervoor dat Bliss echt een smaakbeleving is. We zeggen niet voor niets: “BLISS , Pure pleasure, Pure taste!”

 

Zie voor meer informatie: https://schenkeveld.co/

 

Schenkeveld is lid van Coöperatie Growers United, die verantwoordelijk  is voor de volledige verkoop en marketing van het product.

 

De Bliss tomaten zijn verkrijgbaar via Coöperatie Growers United:
Contactpersoon: Stefan van Os

Telefoonnummer: 0174- 238 056

Richard Hartensveld