Radijs

 Radijs heeft een unieke smaak en bevat veel voedingsstoffen. Radijs is een heerlijke en frisse toevoeging bij salades, maar heeft ook mogelijkheden in warme gerechten.”

John en Dennis Grootscholten – Radijs Radijs bos

 

Met radijs kan je alle kanten op. Het is een frisse groente, met een licht pittige smaak, zodat het een heerlijke toevoeging is in koude gerechten. Veel mensen weten echter niet dat je met radijs ook smaakvolle warme gerechten kan bereiden. Zo kan je radijs prima bakken en koken. Ook het blad van de radijs kan gebruikt worden in diverse salades en recepten.

 

Wist u dat radijs ook heel gezond is? Radijs bevat verbazingwekkend veel vitamine C, ijzer, calcium en een paar vitamines uit de B-groep. Ook zit radijs boordevol antioxidanten, die ons helpen langer fit te blijven.

 

Zie voor meer informatie www.dailyfreshradish.nl

 

De radijs van Daily Fresh Radish is verkrijgbaar via Best of Four
Verkoper / contactpersoon: Peter Fes
Telefoonnummer: 0180-622499 / 06-53373483
E-mail: peterfes@bestoffour.nl