Daily Fresh Radish nieuw lid Dutch Specials

Daily Fresh Radish is lid geworden van Dutch Specials. Dutch Specials is een samenwerking van telers van speciale groenten en fruit. De radijs van John en Dennis Grootscholten zijn een waardevolle toevoeging op het assortiment van Dutch Specials. Dennis en John Grootscholten

 

Daily Fresh Radish
Daily Fresh Radish staat voor John en Dennis Grootscholten. De broers zijn zonen van een tuinder die als bijbaantje toevallig allebei in de radijs terecht kwamen. Inmiddels zijn zij gespecialiseerd in het telen en dagelijks verwerken van verse radijs. Kwaliteit is belangrijk voor hen; alleen producten van een goede constante kwaliteit worden via Best of Four aan de afnemers geleverd. De radijs kan dankzij moderne technieken snel en flexibel verpakt worden in alle soorten verpakkingen die de klant maar wil.

 

Momenteel is hun bedrijf (9 ha) een van Nederlands grootste en modernste radijskwekerijen. Eén op de tien radijzen in Nederland komt uit hun kas. Elke dag wordt via een prachtig rotatiesysteem geoogst.

 

“Samenwerken heeft voor ons een grote meerwaarde”, aldus John en Dennis. “We zijn er nog steeds van overtuigd dat het misschien wel de belangrijkste factor is; het samen eens zijn en van elkaar op aan kunnen en doen waar je goed of sterk in bent.”

 

De samenwerking met Dutch Specials sluit hier prima op aan. “We willen maximaal samenwerken aan meerwaarde binnen en buiten ons bedrijf.” De focus van Daily Fresh Radish is altijd op smaak, versheid, topkwaliteit en altijd gericht op de wensen van de klant. Dat past goed bij Dutch Specials. Dutch Specials richt zich op de out of home markt. Onze producten zijn voor dit segment ook interessant.

 

Dutch Specials
Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! Dutch Specials is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Specials producten zijn groenten waar de klant zich mee kan onderscheiden.