Kalettes®

“De Kalette® is een nieuwe groente, een kruising tussen een spruit en boerenkool. De Kalette® heeft een milde smaak en heeft veel mogelijkheden in de keuken zoals stomen en wokken.”

 

Eelco en Joost van Putten – Kalettes® Flower Sprout

 

De Kalette® is een opvallend en innovatief product. Deze nieuwe groente, een kruising tussen spruiten en boerenkool, is een uniek product met een nootachtige en frisse smaak. Naast de smaak ziet de Kalette® er ook nog heel bijzonder uit: kleine kooltjes met groene gerafelde blaadjes en paarse strepen. Met de Kalettes® zijn heerlijke gerechten te bereiden. Zo zijn ze te grillen, stomen, wokken of bakken. Wist u dat Kalettes® ook nog eens heel gezond zijn? Ze zitten boordevol vitamine C en B6!

 

Zie voor meer informatie www.kalettes.com

 

Ons bedrijf is aangesloten bij Telersvereniging Van Nature U.A. De verkoop van onze producten loopt via Van Nature.
Telefoonnummer: 0180-696800

 

Logo Van Nature klein