Eelco en Joost van Putten (Kalettes®)

“Wij hebben de focus altijd op nieuwe rassen, smaak, versheid, topkwaliteit en altijd gericht op de wensen van de klant. Met de Kalettes® kunnen wij onze klanten en de consument verrassen met een innovatief, opvallend en prachtig product.”

Eelco en Joost van Putten – VOF van PuttenEelco van Putten

 

Het landbouwbedrijf VOF van Putten is al vijf generaties lang in de handen van de familie van Putten. Toen de betovergrootvader van Joost en Eelco begon, werd er nog veeteelt en akkerbouw bedreven. Ongeveer 51 jaar geleden is het bedrijf gestart met het telen van spruiten, waarbij de laatste jaren de focus ook steeds meer ligt op het telen van nieuwe producten, zoals Kalettes®, maar ook paarse spruiten.

 

Op het bedrijf van de firma Van Putten worden verder aardappelen, suikerbieten en tarwe geteeld. In de herfst en winter staat bij Van Putten echter alles in het teken van spruiten. Op moderne en milieuvriendelijke wijze worden de spruiten gedurende de zomer geteeld en verzorgd. Als ze geoogst kunnen worden dan gebeurt dat natuurlijk ook met zorg. De spruiten worden gekoeld en gedroogd zodat de kwaliteit optimaal is.

 

Ons bedrijf is aangesloten bij Telersvereniging Van Nature U.A. De verkoop van onze producten loopt via Van Nature
Van Nature: 0180-696800
Website Kalettes®

Logo Van Nature klein