Kook de sterren van de hemel

Eten is bij uitstek iets dat je vaak samen doet. Maar wat nou als je niet alles mag eten? Of als je iemand in je omgeving hebt met een voedselovergevoeligheid of -allergie? Dan is samen eten ineens een stuk lastiger. Tenminste… dat was het. Want binnenkort kan iedereen aan de slag met de heerlijke recepten uit Sterren van de hemel.boek

 

De recepten van Larisse van der Haar-Buijze zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, zonder dat je ook maar iets mist. Het maakt van Sterren van de hemel een prachtig kookboek voor alle mogelijke kook- en eetmomenten die je samen wilt delen.

 

Samen genieten
Sterren van de hemel is met nadruk geen dieetboek. Het is geen boek vol waarschuwingen, maar een boek waarin samen genieten centraal staat. Dus geen recepten waarbij je de keuken induikt om naast het ‘gewone’ eten, een portie te maken voor degene die niet alles mag eten, maar recepten voor iedereen. Geen aparte maaltijden meer, maar gerechten waarvan iedereen aan tafel kan genieten.

 

Bijzonder ontwerp
Het ontwerp van Sterren van de hemel werd verzorgd door Ko Sliggers, auteur en vormgever van Koken tussen vulkanen (Kookboek van het jaar 2014). Met een linnen band en kleurrijke pagina’s is het met recht een bijzonder boek geworden.

 

Larisse over Sterren van de hemel

“Pas wanneer je ervaart dat genieten van lekker eten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, realiseer je je hoe belangrijk eten eigenlijk is. Hoe eten verbindt. Met de recepten in dit boek maak je samen genieten voor iedereen mogelijk. Als moeder, vriend, vriendin, maar ook als chef. Het kost weinig moeite en je krijgt er zoveel voor terug. Samen eten brengt gezelligheid, warmte en liefde in je huis.”

 

Bekijk hier alvast een online preview van het boek: http://issuu.com/loopvis/docs/svdh_doorbladerboek 

 

Titel: Sterren van de hemel

Auteur: Larisse van der Haar-Buijze

Fotografie: Ben Deiman

Vormgeving: Ko Sliggers

ISBN: 978-90-817648-6-5
Pagina’s: 224
Uitvoering: hardcover (linnen)
Verkoopprijs: € 29,95

Verschijnt: 30 april 2015