Red Egg tomaat

De Red Egg is verrassend veelzijdig en is daarom geschikt voor tal van gerechten, zoals voor in de soep, saus of in de salade. Maar de Red Egg is ook heerlijk op brood, als snack tussendoor of zelfs op de barbecue.1012630

Nico Duijvestijn – Red Egg tomaten

 

De Red Egg tomaat is een bijzondere en unieke tomaat, mede dankzij de veelzijdigheid en de vorm. De tomaat heeft een toepasselijke naam gekregen: met het eivormige uiterlijk onderscheidt hij zich van de normale pruimtomaat. Bijzonder is ook dat de Red Egg-tomaat meer vruchtvlees bevat dan andere pruimtomaten. Daardoor is hij vol van smaak, verliest hij zijn vocht niet bij het snijden en is daardoor uitermate geschikt voor het snijden van plakjes. Het gevolg is een heerlijke en pure smaak.

 

 Zie voor meer informatie www.redegg.eu

 

De Red Egg tomaten  zijn verkrijgbaar via The Greenery.

Contactpersoon: Jesper van Oostende

Telefoonnummer: 0180-656715