Geef je nu op voor de verkiezing Variatiechef 2014

Stichting Variatie in de Keuken gaat de komende maanden op zoek naar de ‘VariatieChef van het Jaar’ die het beste vegetarische gerecht van 2014 bedenkt. Restaurants kunnen zich aanmelden voor de verkiezing. Na afloop van de regionale voorrondes, wordt tijdens de landelijke finale op 27 augustus in Librije’s Atelier de winnaar gekozen door de ervaren jury, onder leiding van juryvoorzitter Jonnie Boer. Dutch Specials is één van de partners van Variatie in de Keuken.Logo-VidK

 

De vraag naar lekker en duurzaam, groenterijk en vegetarisch eten groeit. Zeker met de almaar groter wordende groep mensen die vlees of vis minstens één dag in de week laten staan. Stichting Variatie in de Keuken stimuleert consumenten, horeca en cateraars om gezond, duurzaam en creatief te koken zonder vlees of vis. Variatie in de Keuken daagt uit, inspireert en brengt haar expertise over op professionals en consumenten.

 

Partnership
Sinds 2013 is Dutch Specials partner van Variatie in de Keuken omdat de doelgroep van dit evenement goed aansluit bij de doelgroep van Dutch Specials. Tijdens de evenementen die door Variatie in de Keuken georganiseerd zullen worden, zullen de producten van Dutch Specials meermalen worden gebruikt. Op deze manier worden chef-koks, sous-chefs, koks, culinaire consumenten, etc. geïnformeerd, maar vooral geïnspireerd over de Nederlandse kroonjuwelen van de groenten en fruit. De winnaar van VariatieChef wint een jaar lang de producten van Dutch Specials t.w.v. € 1.500,00.  Bovendien mag de winnaar een week lang stage lopen bij de Librije*** in Zwolle.

 

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan op http://www.variatieindekeuken.nl/aanmelden-2014/ . Aanmelden kan tot 16 juni.