Wat bak jij er van?

Voor de meeste mensen is de aubergine nog steeds de grote onbekende in het AGF schap. Ze weten niet wat ze ermee kunnen maken, hoe ze hem het beste moeten bereiden of -nog erger- denken dat hij niet lekker is. Je begrijpt natuurlijk wel dat Purple Pride, als aubergine experts én -liefhebbers, dit niet langer kan aanzien. Hoogste tijd om in actie te komen!

 

Op de Facebookpagina ‘Wat bak jij er van?’ wil Purple Pride dat consumenten elkaar prikkelen, verrassen, uitdagen, informeren én enthousiasmeren over de eindeloze mogelijkheden en toepassingen van de aubergine. Elkaar inspireren en geïnspireerd worden, daar draait het om! Vanuit die gedachte is Purple Pride de afgelopen weken druk bezig geweest met de ontwikkeling van onze gloednieuwe Facebook pagina ‘Wat bak jij er van?’

 

Graag nodigen we u en jou uit om onze pagina te liken zodat we u kunnen inspireren met heerlijke en verrassende gerechten met aubergine. Het kan natuurlijk ook dat u of jij misschien nét die ene consument bent die al veel weet van de aubergine. Wij weten zeker dat we ook jou kunnen verrassen en uitdagen met recepten, weetjes en prijsvragen.

 

Ga nu naar www.facebook.com/watbakjijervan en like de pagina!

 

Specialty Aubergines