Vitapep zondag 4 mei in de hoofdrol bij Feiten en Fabels op SBS6

Zondag 4 mei 2014 om 16:30 bij SBS6 staat Vitapep, de zoetste snackpaprika, in de hoofdrol bij Feiten en Fabels. Om het grotere publiek bekend te laten worden met de lekkere en gezonde aspecten van snackpaprika’s is Vitapep onlangs de samenwerking met SBS 6 aangegaan. Foto1-Vitapep F&F

 

In het programma Feiten en Fabels gaat Aukje van Ginneken op zoek naar het waarheidsgehalte achter de meest uiteenlopende verhalen met dit seizoen gezondheid als leidraad. Voor Vitapep een uitgelezen kans om de bijzondere eigenschappen van de snackpaprika over het voetlicht te brengen. Tim van Leeuwen van Vitapep verteld vanuit de kas dat, naast het feit dat de snackpaprika 3 keer zoveel vitamine C bevat dan een sinaasappel, vooral de lekkere smaak een goed bewaard geheim is. De oranje snackpaprika wordt bij iedere smaaktest als lekkerste gewaardeerd. Naast de smaak komen ook de verschillende toepassingen en gebruiksmomenten van de snackpaprika aan bod.

 

De uitzending is a.s. zondag 4 mei om 16:30u bij SBS 6 te zien. De herhaling is op zondag 11 mei om 12:30u. Niet alleen zondag van Vitapep genieten, bezoek ons dan op www.facebook.com/vitapep.nl of www.facebook.com/dutchspecials.

Foto2-Vitapep F&F

V.l.n.r.: Patrick Franken (Vitapep), Aukje van Ginneken (Feiten en Fabels), Wim Zuidgeest en Tim van Leeuwen (Vitapep)