Chris Noordam (Bladgroenten)

Een logische trend in de keuken, is het gebruik van meer dagverse gezonde groenten. Een welkome aanvulling op het assortiment bladgewassen is het nieuwe slatype Chrispy Green! Dit slatype staat garant voor een goed presenteerbaar gerecht, in de moderne groene keuken.

 Dutch Specials 2012

Temidden van het weidse landschap van Midden-Delfland staan de kassen van TopKrop, het bedrijf van Chris Noordam. Op deze schitterende locatie in Schipluiden worden de bladgroenten geteeld.  Voor de teelt van zijn producten wordt de duurzame teeltmethode ‘DryHydroponics’ gebruikt. In teeltvijvers liggen drijvers waarin plantopnemers zitten, waarin de bladgewassen staan. Het zelf ontwikkelde en gepatenteerde ontwerp geeft de gewassen de juiste prikkel om te zoeken naar water en mineralen. Dit komt omdat er altijd een droge laag aanwezig is rond de bovenste wortels en de onderste bladeren. Dit is de meest natuurlijke manier van groeien zonder dat het menselijk ingrijpen vereist.

 

Zie voor meer informatie www.topkrop.nl.

 

De bijzondere slasoorten zijn verkrijgbaar via Topkrop.

Contactpersoon: Chris Noordam

Telefoonnummer: 015-3808063