Bladgroenten

Een logische trend in de keuken, is het gebruik van meer dagverse gezonde groenten. Een welkome aanvulling op het assortiment bladgewassen is het nieuwe slatype Chrispy Green! Dit slatype staat garant voor een goed presenteerbaar gerecht, in de moderne groene keuken.

 

Chris Noordam – BladgroentenDutch Specials 2012

 

De stevige bite, de frisse groene kleur, de veelzijdige toepasbaarheid: Het zijn enkele van de geweldige eigenschappen van deze nieuwe slavariant. Deze sla houdt zich uitstekend in combinatie met andere ingrediënten zoals, tomaat, cressen, kaas, vis, vlees en sausen. Elke chefkok kan zijn creativiteit hierop loslaten! Daarnaast kan deze alleskunner zowel warm als koud gebruikt worden. En uiteraard is ‘Chrispy Green’ een echt Hollands product, dat alle seizoenen trotseert. Het wordt met veel passie en op een duurzame manier gekweekt en is het hele jaar door leverbaar.

 

Zie voor meer informatie www.topkrop.nl.

 

De bijzondere slasoorten zijn verkrijgbaar via Topkrop.

Contactpersoon: Chris Noordam

Telefoonnummer: 015-3808063