Dutch Specials trakteerde plantaardige snoepjes tijdens Food Inspiration Days

Dutch Specials snoepjesTijdens de Food Inspiration Days heeft Maison van den Boer in samenwerking met Dutch Specials de aanwezigen op een bijzondere wijze verrast. De Dutch Special producten werden speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot ware snoepjes. Van verschillende juwelen van Dutch Specials werden 100% plantaardige hartige snoepjes gemaakt. Op 22, 23 en 24 oktober vonden de Food Inspiration Days plaats in het Evoluon in Eindhoven.

 

 

 

Food Inspiration Days
Dutch Specials heeft de bezoekers aan de Food Inspiration Days naast de traktatie van plantaardige hartige snoepjes, ook kennis laten maken met de originele kroonjuwelen van Dutch Specials. De aanwezigen konden deze producten van Dutch Specials proeven in het atelier.

 


Dutch Specials

Dutch Specials presenteren exclusieve groenten en gezonde snacks! Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! ‘Dutch Specials’ is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Special producten zijn groenten waar de detaillisten zich mee kan onderscheiden.