Dutch Specials en GroentenFruit Bureau aanwezig op Food Inspiration Days

Op maandag 22 en dinsdag 23 oktober vinden  de Food Inspiration Days plaats in het Evoluon in Eindhoven. Dutch Specials en GroentenFruit Bureau zijn ook aanwezig op dit mooie evenement. De Dutch Special producten worden niet alleen gepresenteerd op de Food Inspiration Days maar u kunt de Dutch Special producten ook proeven. Tevens gaat cateringbedrijf Maison den Boer met de juwelen van Dutch Specials 100% plantaardige hartige snoepGroentenenfruitjes maken.
 
Dutch Specials
Dutch Specials presenteert op de Food Inspiration Days de bijzondere groenten, onbekende delicatessen en verrukkelijke specialiteiten. Wij zijn te vinden op atelier 18 op de 2e ring.
 
GroentenFruit Bureau
Ook GroentenFruit Bureau is aanwezig op de Food Inspiration Days. GroentenFruit Bureau presenteert onder andere de 2×2 campagne  evenals werkfruit en de Duitse consumentencampagne: Sicher ist Lecker. Het atelier van GroentenFruit Bureau is te vinden in atelier 40 op de 3e ring.