Dutch Special producten komend weekend te bewonderen tijdens Varend Corso

Varend CorsoMorgen gaat het kleurrijkste evenement van het jaar in het Westland weer van start: Varend Corso. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus vaart de stoet met maar liefst 60 creatief gedecoreerde boten door de Westlandse wateren. Dit jaar is het thema van dit prachtige evenement Meesterlijk Mooi. De Dutch Special producten mogen hierbij niet ontbreken. De ‘juwelen’ van Dutch Specials zijn  te bewonderen op de boot van Koppert Cress.

 

Rob Baan van Koppert Cress tweet enthousiast over de Dutch Special producten: ‘Dankzij Dutch Specials krijgt de boot steeds meer kleur’.

 

Dutch Specials
Dutch Specials is een initiatief van ruim 20 telers die speciale groenteproducten onder de aandacht brengt omdat er altijd wel een bijzonder verhaal te vertellen is over het product, de herkomst of de teelt en natuurlijk over de teler. Want het telen van bijzondere groenten en fruit vraagt vooral om passie van de teler zelf. De passie om iets te telen dat niet bij andere telers te vinden is en de overtuiging om de fijnproever te verrassen met exclusieve groenten en fruit voor op tafel of als verleidelijke snack voor tussendoor.

 

Varend Corso
Met 450.00 bloemen, 120.000 planten, 80.000 stuks groenten en fruit gaat morgen het Varend Corso weer van start. Sprookjes, oud Hollandse Meesters, hedendaagse popartiesten en theatervoorstellingen komen allemaal voorbij tijdens het Varend Corso. De stoet met maar liefst 60 opgemaakte boten met prachtig versierde bloemen en groenten vaart de komende drie dagen door de Westlandse wateren en omstreken. Meer informatie: www.varendcorso.nl