Dutch Specials gaat samenwerking aan Beste Benelux Groenterestaurant

Vanaf vandaag gaat Dutch Specials, een initiatief van verschillende telers met speciale groenten- en fruitproducten, een samenwerking aan met het concept Beste Benelux Groenterestuarant, een initiatief van de Belgische groentekok Frank Fol. De zoektocht naar het Beste Benelux Groenterestaurant in Nederland is in volle gang. Er zijn drie Nederlandse restaurants genomineerd voor de titel ‘Beste Benelux Groenterestaurant’. Meer informatie https://www.dutchspecials.nl

 

De leden van Dutch Specials zijn erg enthousiast over de samenwerking en vinden dit concept ook goed passen binnen de strategie van Dutch Specials. Beide initiatieven richten zich zowel op de horeca als de culinaire consument. ‘De wedstrijd stimuleert de bewustwording en het gebruik van groenten en fruit in restaurants’, aldus organisator Frank Fol

 

 

Beste Benelux Groenterestaurant
Er zijn in Nederland drie restaurants genomineerd die kans maken op de titel: Beste Benelux Groenterestaurant: Restaurant Vermeer* uit Amsterdam, Restaurant Niven* uit Rijswijk en Restaurant Aubergine uit Steyl (Venlo). Naast Nederland zijn er in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg ook restaurants genomineerd. Uiteindelijk wordt er in elk land een restaurant benoemd worden tot Beste Groenterestaurant.

 

 

Dutch Specials
Dutch Specials is een initiatief van ruim 20 telers die speciale groenteproducten onder de aandacht brengt omdat er altijd wel een bijzonder verhaal te vertellen is over het product, de herkomst of de teelt. Dutch Specials richt zich met zijn Nederlandse ‘kroonjuwelen’ op zowel de horeca als de culinaire consument, daarom past de samenwerking met het concept ‘Beste Benelux Groenterestaurant’ goed.

 

 

 

 

 


Groentekok Frank Fol