Dutch Specials en Business Partners in Fresh een winnende combinatie

Dutch Specials en Business Partners in Fresh een winnende combinatieTijdens de jaarlijkse zomerse inloopavond van groothandel Deelen Verswaren is voor de eerste keer een rauwkost- en salade wedstrijd georganiseerd onder de professionele leiding van Jeremy (de tv kok o.a. bekend van Rob’s Grote Tuinverbouwing, SBS 6) en Elemieke Vermolen. De wedstrijd was met ruim 80 inschrijvingen een groot succes.

 

 

Business Partner in Fresh lid Landwaart Culinair uit Maartensdijk sleepte met zijn Dutch Specials salade met asperge, sardines, panchetta de eerste prijs in de wacht bij de categorie salades.
Jeremy Vermolen: “Deze salade viel direct op door zijn eenvoudige opmaak en gedurfde combinatie. Het smaakpallet van deze salade was voortreffelijk en verdient daarom de eerste prijs”. Deze lovende kritiek zorgde er tevens voor dat Wim Landwaart de algemene prijs voor zowel rauwkost- als salade heeft gewonnen. Jeremy Vermolen: ‘’De expertise van de groentespecialist en de bijzondere smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige producten van Dutch Specials zorgden voor deze glansrijke overwinning’’.

 

 

Begin dit jaar zijn de Business Partners in Fresh een samenwerking aangegaan met Dutch Specials. Onder begeleiding van Dik Vogelaar zijn de partijen een bijzonder project opgestart. In maart zijn ze gestart met een pilot waarbij de Dutch Special producten in alle winkels van de BPF leden te koop zijn. In dit unieke project worden de krachten van alle partijen gebundeld waardoor de consument kennis kan maken met bijzondere en smaakvolle producten van Hollandse bodem: de Dutch Specials.