Monique en Jenny Smit doen aankoop DutchSpecials

Monique en Jenny Smit doen eerste aankoop Dutch Special productenOp dinsdag 3 april vond de kick-off plaats van de pilot met de Best Partners in Fresh bij Koppert Cress. Tijdens deze spectaculaire kick-off is er een geweldig walking dinner geserveerd van de diverse Dutch Special producten. De eerste aankoop van de Dutch Special producten is gedaan door Volendams trots Monique en Jenny Smit. Monique en Jenny Smit hebben tijdens de kick-off ook gerechten voorbereid en geserveerd.

Vanaf half april 2012 zijn de exclusieve groenten en gezonde snacks van Dutch Specials in alle winkels van de Best Partners in Fresh verkrijgbaar. Tijdens deze unieke pilot wordt de consument in staat gesteld om kennis te maken met bijzondere, verse en gezonde producten van Hollandse bodem. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Courgette Fleur, Cress groenten, Tomberries tomaten, Tommies Snackkomkommers en Snacktomaten, Superior Queens Asperges en Snoeppaprika’s.