Maak kennis met de Courgette Fleur

Johan ZwinkelsHet Nederlandse seizoen is weer gestart van de Courgette Fleur. Dankzij het stralende weer van de afgelopen tijd zijn de planten hard gegroeid met als resultaat dat de eerste bloemen al geoogst zijn.

 

De Courgette Fleur bloeit met prachtige gele bloemen. Het heeft een neutrale smaak en past zich eenvoudig aan gerechten. De gebruiksmogelijkheden van de Courgette Fleur zijn daardoor groot. Toch wordt de Courgette Fleur nog niet dagelijks gebruikt. Nu is de Courgette Fleur niet geheel onbekend, maar eigenlijk wordt het product zelden gebruikt op het menu van de Nederlandse horeca. Daarom stelt de Nederlandse Dutch Special teler Johan Zwinkels voor iedere klant van freshweb.nl een bloem ter beschikking om gratis kennis te maken met de Courgette Fleur. Voor meer informatie: http://mailing.freshweb.nl/zpMfJy