Start seizoen voor kroonjuweel CourgetteFleur

Courgette FleurHet Nederlandse seizoen is weer gestart voor de CourgetteFleur. Dankzij het stralende weer van de afgelopen tijd zijn de planten hard gegroeid met als resultaat dat de eerste bloemen deze week al geoogst zijn.

 

De CourgetteFleur van Johan Zwinkels is een prachtig product dat op een eerlijke manier geteeld wordt. Iedere ochtend vóór 10.00 uur worden de bloemen vers geoogst, na 10.00 uur sluiten de bloemen zich namelijk weer. De CourgetteFleur is opvallende gele bloem welke veel uiteenlopende mogelijkheden biedt voor gebruik. De bloem zorgt gegarandeerd voor een feestje op het bord.

 

Johan Zwinkels teler van Dutch Specials is een van de eerste bedrijven met een teelt onder glas die zijn startsein heeft gegeven voor seizoen 2012. Op korte termijn verwacht Dutch Specials ook de Gele en Oranje tomaten, Specialty aubergines, Coeur de Boeuf en Tomberries.