Ontmoet Dutch Specials op Horecava

Dutch Specials op de horecavaDutch Specials presenteert zich op de Horecava op de innovatieve stand Food Innovation 3.0.
Bezoek de Food Innovation 3.0 stand en ontmoet Dutch Special telers zelf. Dutch Specials presenteert bijzondere groenten, onbekende delicatessen en verrukkelijke specialiteiten.
    

Spectaculair en innovatief

Op dinsdag 10 januari vond de vierde tweetjam plaats waarbij chef-koks aan het werk gingen met diverse Dutch Specials producten. De bijzondere groenten worden door de chefs zeer gewaardeerd, gezonde, smaakvolle en kleurrijke groenten maken hun gerechten compleet.

Stap op de catwalk en ervaar de innovaties op Food Innovation 3.0. Laat u meenemen door de stand en neem deel aan de flashmob en ervaar de Food Innovation battle.

 

Bezoek

Woensdag 11 en donderdag 12 januari heeft u nog de mogelijkheid om de telers van Dutch Specials zelf te ontmoeten op de Horecava in de RAI in Amsterdam, stand 03.330.

Volg alle ontwikkelingen van Dutch Specials via www.twitter.com/dutch_specials en volg Food Innovation 3.0 via: www.twitter.com/fi3nl