Dutch Specials, je kunt er niet omheen

Horeca ExpoHet zijn echte kroonjuwelen die menig horeca fanaat overal tegen komt.

Gilden Event 2011

Maandag 21 november stond het Cinemec theater in Ede bol van inspiratie. Met als thema forward to basics voelde Dutch Specials meteen een connectie. In het theater konden bezoekers van het Gilden Event genieten van de aanblik op Dutch Specials. De producten glommen naar de bezoeker toe door hun opvallende karakter. Bezoekers waren echt enthousiast over de diversiteit en de kleurpracht die de producten samen hebben. 

Horeca Expo

Chefs Place is ‘the place to be’ bij een bezoek aan Horeca Expo in Gent. De plek waar iedere chefs naar binnen wordt getrokken door het aanbod aan inspiratie. Dutch Specials laat u graag haar kroonjuwelen beleven. Telers vertellen met passie het verhaal achter het product, de oorsprong en hun zorg om het perfecte product naar de restaurants te kunnen krijgen.

 

Verschillende Dutch Specials producten zijn al bekend bij geïnteresseerde, maar de kracht die de producten bij elkaar brengt is nieuw voor vele. Bekijk hieronder de foto impressie.