Specials genomineerd voor AGF Innovatieprijs

Agf-Innovatie-2012De jury van de AGF Innovatieprijs heeft telerscollectief Dutch Specials, Kids University of Cooking Kokkerelli en TV-zender 24 Kitchen genomineerd voor de AGF Innovatieprijs 2012. Zij zijn winnaars in respectievelijk de categorieën Concepten, Kids Marketing en Nieuwe Media. De winnaar zal bekend worden gemaakt op 5 januari 2012 tijdens Hét AGF Debat, gehouden in het Zalmhuis te Rotterdam.

 

De jury heeft de volgende onderbouwing voor haar keuze. 

 

Dutch Specials is gekozen vanwege de wijze waarop deze telers collectief hun producten in de spotlights hebben gezet. Het telerscollectief treedt gezamenlijk naar buiten op beurzen en evenementen zowel business to business als gericht op de eindverbruikers.

 

Kokkerelli is gekozen vanwege de wijze waarop deze kookstudio kinderen betrekt bij het kiezen en koken van groenten en fruit, waarna ze het ook nog zelf mogen opeten. Op deze manier brengt Kokkerelli kinderen al op jonge leeftijd liefde bij voor de smaakvolle en gezonde producten van moeder natuur.

 

24 Kitchen viel in de smaak vanwege de vernieuwende wijze waarop dit multimedia concept de Nederlandse samenleving aanspoort meer te doen met groenten en fruit. Aansprekende gezichten laten zien wat groenten en fruit met je doet en wat je er zelf mee kunt doen!