Doe mee aan de Food Innovation Battle!

Doe mee! Durf jij de uitdaging aan om het gerecht van kalfszwezerik, bereidt volgens het recept van **sterrenchef Paul van Bunt van Restaurant De Leuf, te innoveren? 
Maar weet je je daarnaast ook te profileren in Social Media als een echte sterrenchef?

  • Big Green Egg BBQ
  • € 500,- cash
  • € 500 aan goodies voor de opleiding
  • Deelname aan de Cressperience
  • 2-daagse trip naar Rungis in Parijs
  • Reportage in Horeca Entree en Passion Holds Impressions
Food Innovation 3.0 Battle

 

Wil je dit winnen?

Schrijf je dan in voor de Food Innovation Battle 2012! Innoveer het gerecht van Paul van Bunt en creëer je eigen fancrowd in social media!
Na de voorselectie strijden de 15 meest innoverende kandidaten tegen elkaar in een Cook-off aan de Molteni Podium IV van Koppert Cress waarvan er maar vier in de wereld te vinden zijn. Hierna gaan drie chefs door naar de eindronde op de Horecava. De winnaar wordt bekend gemaakt op 31 januari 2011 Horecavakbeurs BBB in Maastricht uit handen van de Paul van de Bunt het Food Innovation Battle 2012 prijzenpakket.
Je kunt je nu inschrijven, je innovatieve recept hoeft pas op 1 december binnen te zijn.

Schrijf je hier in!

De Food Innovation Battle 2012 is een initiatief van Food Innovation 3.0. Food Innovation 3.0 is een nieuw platform van een zestal partners en drietal friends die blijven innoveren. Koppert Cress, Couverts, Regeer Grootkeukentechniek, Cuise, The Greenery, Freshweb.nl en de friends Libbey, VanDrie Group en Dutch Specials presenteren zich gezamenlijk met een innoverende stand op de Horecava, van 9 t/m 12 januari 2012. Een belangrijk deel van het programma is de finale van de Food Innovation Battle 2012. Na de Horecava blijft dit platform bestaan om de horeca te blijven informeren over innovaties. 

Voor meer informatie kijk op de Food Innovation website.