Dutch Specials telers inspireren tijdens 24kitchen

Rudolph van Veen met TomberriesAfgelopen zaterdag 1 oktober is de nieuwe TV zender 24 kitchen gelanceerd. De telers van Dutch Specials hebben tijdens deze dag Rudolph van Veen en Angelique Smeinck weten te inspireren met hun producten.

 

Rudolph van Veen kreeg onder andere CourgetteFleur, Tomberries, Tasty Tom en Sweet Point producten aangeboden. Daarnaast mocht hij kennis maken met de nieuwe Japanse pompoen. De topkok gaf aan erg blij te zijn met deze bijzondere en onderscheidende producten. In verschillende programma’s gaat hij experimenteren met de Dutch Specials producten.

 

Ook Angelique Schmeinck was bij de lancering aanwezig. Zij zal een groot aantal programma’s presenteren op de nieuwe zender. Telers hebben haar uitleg kunnen geven over hun producten bij de speciale Dutch Specials tafel. Aanstaande dinsdag gaat ze in de keuken van Koppert Cress onder andere koken met de bijzondere aubergines van Purple Pride en de Vitapep paprika’s

Enkele foto’s:

Dutch Specials in 24kitchen

Rudolph van Veen met de JapansePompoen

Angelique Schmeinck met Dutch Specials

 

 

 

 

Bekijk de producten zelf!

Ook benieuwd naar de bijzondere producten van de Dutch Specials? Laat u inspireren door de telers zelf op de Food Inspiration day in Eindhoven.