Prikker van puntpaprika gevuld met Spaanse tortilla en rode cress
Borrelhapje
Ingrediënten
- 1 kg aardappelen
- 10 eieren
- 2 puntpaprika’s
- 2 sjalotten
- 2 teen knoflook
- Peper + zout
- 3 theelepels paprika poeder (echte spaanse verkrijgbaar bij spaanse toko`s)
- Olijfolie
- Rode Cress
Bereidingswijze
Versnipper de aardappelen met een aardappelmesje tot stukjes
Voeg de versnipperde sjalotten, knoflook, peper, zout en paprikapoeder toe.
Giet de olijfolie in een koekenpan met hoog opstaande rand, Bak het aardappelmengsel bijna gaar.
Zachtjes platdrukken.
Giet daarna de 10 gekluste eieren over het baksel en laat op laag vuur met de deksel op de pan zachtjes garen. Daarna omkeren met behulp van de deksel en weer terug laten glijden in koekenpan.
Snij het baksel in kleine vierkante blokjes en prik deze met de puntpaprika aan een prikker.
Garneer met rode cres