Gevulde en gegrilde Snackpaprika met geitenkaas, walnoot, honing en pesto
Ingrediënten:
- 4 st. Snackpaprika
- 100 gr. Geitenkaas
- 15 gr. Walnoten, gehakt
- 3 eetl. Honing
- 3 theel. Pesto kant en klaar of vers volgens onderstaand recept
- Broodkruim of paneermeel
- Peper, gemalen
Bereidingswijze:
- Was de Snackpaprika’s.
- Grill de Snackpaprika’s in een grilpan zodat er lichte grillstreepjes ontstaan.
- Meng met een vork de geitenkaas, walnoten, honing en pesto door elkaar en voeg een snufje peper toe.
- Snijd de Snackpaprika’s door midden en vul iedere helft met het geitenkaasmengsel.
- Druk de gevulde Snackpaprika’s even met de kaaskant in de broodkruim of paneermeel.
- Zet de oven op grillstand, doe de Snackpaprika’s in een ovenschaal en grill de gepaneerde kant bruin.
- Garneer, indien gewenst, met wat pesto en walnoot.
Tip: in plaats van geitenkaas mozzarella gebruiken. Lekker als hapje maar ook lekker bij vis, vlees, gevogelte of als klein vegetarisch gerechtje geserveerd met gemengde salade. Ook lekker koud geserveerd.