Dutch Specials presenteert nieuwe kroonjuweel

Japanse Pompoen

Op de AGF Detail in Houten 19 en 20 september presenteert Dutch Specials de nieuwe culinaire kroonjuweel de Japanse pompoen van de nieuwe Dutch Special teler Sandra Cryns.

Dutch Specials presenteert exclusieve groenten en gezonde snacks! Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! ‘Dutch Specials’, is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Specials producten zijn groenten waar de detaillisten zich mee kunnen onderscheiden.

Culinaire kroonjuweel Japanse pompoen

Dutch Specials presenteert de nieuwste Dutch Special teler, Sandra Cryns met haar culinaire kroonjuweel een opvallende Japanse pompoen. Een donkergekleurde pompoen met een zoete en notige smaak, die veel zoeter is in vergelijking met andere pompoenen en veel bereidingsgemak. Tijdens de beurs kan de bezoeker ideeën geven voor de passende consumentennaam voor deze kroonjuweel.

Proeven en genieten

Dutch Specials kan men zelf ervaren door de heerlijk hapjes te proeven die terplekke bereid zijn met de Dutch Specials producten door kok Gary Loen. Hij verteld over de producten, de smaak en de bereidingsmogelijkheden. Geïnteresseerd in het verhaal achter het product? Laat u dan inspireren door de Dutch Specials telers op de stand.

Lancering vernieuwde website

Tijdens de beurs wordt de vernieuwde website gelanceerd. Deze nieuwe website biedt een compleet overzicht van de Dutch Specials producten met bijbehorende recepten en informatie over onder andere teelt, verkrijgbaarheid en tips.
Naast deze informatie is er natuurlijk meer te lezen over de teler en zijn bedrijf. Groente speciaalzaken en restaurants kunnen zich aanmelden als Dutch Special locatie waarna zij op een profielpagina informatie kwijt kunnen over hun bedrijf, acties of aanbiedingen. Laat u informeren door de telers van Dutch Specials.

Hoofdsponsor Beste Groenteman

Dutch Specials onderkent de belangrijkheid van de groenteman en zijn specialisme, daarom is Dutch Specials ook dit jaar; hoofdsponsor van De Beste Groenteman van Nederland, die uitgereikt wordt tijdens de AGF detail.

Dutch Specials, is te vinden op standnummer 348.