Vitapep snackpaprika’s

Vitapep SnackpaprikaWat wij belangrijk vinden is dat de teelt niet alleen maar technisch verantwoord is. Bij het telen van een product als Vitapep komt ook veel zorg en aandacht kijken. En dat proef je. ”

René Duijnisveld -Vitapep


Met de Vitapep doet de oer-Hollandse paprika op een onderscheidende manier aan marktvernieuwing: het paprikaatje met de opvallende puntvorm is erin geslaagd een geheel nieuwe markt aan te boren. Oók in de professionele keuken is het een verrassende aanwinst. Veel chef-koks hebben de mogelijkheden al ontdekt om het paprikaatje smakelijk te vullen, met allerhande ingrediënten. In tal van gerechten is de paprika een prima smaakmaker. En juist in die gerechten waarin de paprika ook een belangrijke visuele rol speelt, doet u met Vitapep een goede keus. Tip: De Vitapep is ook een verrukkelijke delicatesse als dipsausje, met een vulling van kaas of als bijgerecht.

 

Zie voor meer informatie www.vitapep.nl.

 

De Vitapep snackpaprika’s zijn verkrijgbaar via Harvest House.

Contactpersoon: Rimke van Ruiten

Telefoonnummer: 01074-519164