Tommies snacktomaatjes

tommiesTommies zijn voor ons geen teelt, maar een passie. We willen ernaar streven om tomaten te produceren die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, met de juiste balans tussen People, Planet en Profit.

 

 

Jos van Mil – Tommies snacktomaten

 

 


De Tommies zijn tomaten die inspelen op de wensen van chef-koks die op zoek zijn naar tomaten die naar vroeger smaken. Want dat is wat het meest opvalt bij deze grappige tomaatjes met hun kleine formaat: de geprononceerde smaak. Deze mini-tomaatjes zijn namelijk heel zoet, doordat ter speciaal tomatenzaad uit Japan voor wordt gebruikt en Japanners hun tomaten graag zoet eten. De consument heeft de Tommies daarom al ontdekt als snoeptomaat, maar ook in de professionele keuken is een veelzijdig ingrediënt voor uiteenlopende gerechten.

 

Tip: De creatieve chef-kok heeft al láng ontdekt dat Tommies ook een heel aparte garnering zijn bij uiteenlopende gerechten!

 

Zie voor meer informatie www.tommies.nl en www.greenco.nl

 

De Tommies snacktomaatjes zijn verkrijgbaar via Greenco en The Greenery.

Contactpersoon: Pim van Otterdijk (Greenco)

Telefoonnummer: 0493-494940

E-mailadres: p.vanotterdijk@greenco.nl

 

Contactpersoon: Pieterjan Droogendijk (The Greenery)

Telefoonnummer: +31 (0)6 1355 1885