Snackkomkommers

Tommies SnackkomkommersJe teelt zo’n snackkomkommertje met liefde. Het is voor mij een product dat heel goed past in de levensstijl van veel mensen die gezonder willen eten.

 

Ad Verhoeven – Snackkomkommers

 

 

 

Dat is bijzonder: een komkommer in mini-variant! De consument heeft de snack-komkommer al langer ontdekt, maar ook in de professionele keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. Alleen al door het grappige formaat springen de komkommertjes in het oog op tafel. Bovendien is de smaak een ander pluspunt. Snack-komkommers worden geproduceerd van speciale rassen. Daardoor is het een komkommer die lekker knapperig is. De gebruiksmogelijkheden zijn uiteraard vergelijkbaar met die van z’n grotere broers. Komkommers hóren gewoon bij zomerse salades of als zonnige garnering van tal van gerechten.

 

Tip: Wilt u de snack-komkommers even bewaren? Doe dat dan niet in de koelkast. De snack-komkommer blijft lekker bij een temperatuur tussen de 12 en de 16 ˚C.

 

Zie voor meer informatie www.kwekerijverhoeven.nl.

 

De snackkomkommers zijn verkrijgbaar via The Greenery.

Contactpersoon: Martijn Koree

Telefoonnummer: 0180-657823