Rob Baan (Microgroenten)

 Rob Baan

 

Alle grote wereldkeukens zijn onze belangrijkste inspiratiebronnen. Andersom willen wij chef-koks continu nieuwe smaken bieden met onze groenten

Koppert Cress

 

Hoewel de geschiedenis terug gaat tot 1988, de oprichting, is de grote groei en het succes van na juli 2002, toen Rob Baan het bedrijf overnam. Rob veranderde niet alleen de naam in Koppert Cress, hij had ook een heel eigen visie en motivatie om dingen anders aan te pakken. Marketing werd de drijfveer voor het bedrijf en het assortiment wordt nu volledig bepaald door de behoeftes van de eindgebruikers.

 

In zijn lange ervaring als zakelijk reiziger, kwam Rob in contact met vele culturen, ingrediënten en de bijbehorende eetgewoontes. Zelf een gepassioneerd kookliefhebber, lukte het hem zijn kennis van de zaadindustrie te combineren met de culinaire hoogstandjes die hij op zijn reizen tegenkwam. Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter.

 

Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het assortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.

 

Zie voor meer informatie www.koppertcress.com.

 

De cressen zijn verkrijgbaar bij Koppert Cress.

E-mailadres: order@koppertcress.com

Telefoonnummer: 0174-579560