Q&Me komkommers

Q Me komkommersWerken aan een kwaliteitskomkommer is onze drijfveer. Met onze Q&Me komkommer willen we de consument overtuigen van ons duidelijke en eerlijk verhaal over de teelt.

 

Gert en Willy van Bussel – Q&Me komkommers

 


De Q&Me komkommer is méér dan een komkommer met een trendy naam. Het eerste dat opvalt, is de kleur die iets donkerder groen is dan u gewend bent. Bij komkommers staat een donkerder schil voor meer smaak. Q&Me komkommers hebben een eetbare schil die rijk is aan vezels, met direct daaronder veel vitaminen. Zo kunt u uw gasten probleemloos dus een komkommer mét schil serveren. Bovendien heeft de komkommer de dubbele hoeveelheid droge stof, waardoor deze steviger smaakt. Tip: De Q&Me komkommer leent zich voor de bekende komkommergerechten en kan ook goed worden toegepast in komkommersoep.

 

Zie voor meer informatie www.snackproductsbv.nl.

 

De Q&Me komkommers zijn verkrijgbaar via Harvest House.

Contactpersoon: Jaco Hoogerbrugge

Telefoonnummer: 0174-519163