Gert en Willy van Bussel (Q&Me komkommers)

Gert en Willy van Bussel

Werken aan een kwaliteitskomkommer is onze drijfveer. Met onze Q&Me komkommer willen we de consument overtuigen van ons duidelijke en eerlijk verhaal over de teelt.

 

Snack Products B.V. 

Snack Products B.V. uit Asten heeft zich gespecialiseerd in het telen en verpakken van Q&Me komkommers en snackkomkommers. Het bedrijf bestaat uit 2,4 ha moderne teeltruimte, waarin o.a. ook gekeken wordt naar de allerbeste eigenschappen van de plant en hun producten. In de verpakkingsafdeling worden de producten verpakt in alle gewenste verpakkingen. Daarnaast controleren wij periodiek onze producten op drogestof en suikergehaltes, om de perfecte kwaliteit te waarborgen.

 

Het bedrijf heeft een innovatief karakter en daardoor altijd in beweging. Werken aan een topproduct is dan ook onze passie en uitdaging. Een uitdaging om met deze schitterende kwaliteitsproducten jaarrond aan de eindgebruikers aan te kunnen bieden. En ze te overtuigen dat dit Hollands product jaarrond constant is. Verantwoord ondernemen met passie voor het product en gevoel voor natuur en omgeving.

 

Zie voor meer informatie www.snackproductsbv.nl.

 

De Q&Me komkommers zijn verkrijgbaar via Harvest House.

Contactpersoon: Jaco Hoogerbrugge

Telefoonnummer: 0174-519163