Microgroenten

MicrogroentenAlle grote wereldkeukens zijn onze belangrijkste inspiratiebronnen. Andersom willen wij chef-koks continu nieuwe smaken bieden met onze groenten.

 

Rob Baan – Microgroenten

 


Cressen worden ze genoemd, microgroenten die eigenlijk vers gekiemde zaailingen zijn van 100% natuurlijke, aromatische planten. Wat cressen extra bijzonder maakt, is hun brede toepasbaarheid. De uiteenlopende smaken maakt dat er voor bijna ieder gerecht een passende cress is. Ze zijn lekker bij de lunch en het diner, maar ook aan de ontbijttafel. Salades krijgen een extra smaakinjectie mee. Zo geeft een klein plukje cress elk gerecht wel een aparte smaak mee. Tip: Er zijn wel twintig soorten cressplantjes, elk met een eigen uitgesproken smaak. De één smaakt naar noten, broccoli of rucola, de ander naar doperwtjes, mierikswortel of limoen.

 

Zie voor meer informatie www.koppertcress.com.

 

De cressen zijn verkrijgbaar bij Koppert Cress.

E-mailadres: order@koppertcress.com

Telefoonnummer: 0174-579560