Coeur de Boeuf tomaten

coeur de boeuf tomatenDe Coeur de Boeuf is de tomaat die veel mensen zich herinneren van hun vakantie in Italië. Wij telen de tomaat hier met dezelfde passie. Het is een uitdaging Noord-Europa kennis te laten maken met deze alleskunner onder de tomaten.

Nico Duijvestijn – Coeur de Boeuf tomaten

 

 


De Coeur de Boeuf is een tomaat met een typisch Mediterrane smaak. Ook het opvallende uiterlijk – een beetje ovaal en net zo gerimpeld als een pompoen – helpt mee om deze tomaat een echt ambachtelijke uitstraling te geven in uw gerechten. Vrij grote tomaten zijn het, stevig, vol met vruchtvlees en met een gering sapgehalte. De smaak is één argument, maar ook de vorm: de Coeur de Boeuf is ideaal geschikt voor decoratief gebruik. Chef-koks waarderen de tomaat vooral om de veelzijdige inzetbaarheid. Bijvoorbeeld als verrassende combinatie met zachte kaas of in vegetarische gerechten. Tip: U hoeft niet te wachten tot de groene schil gerijpt is: de Coeur de Boeuf is dan al optimaal van smaak, doordat de tomaat van binnen naar buiten rijpt.

 

Zie voor meer informatie www.donatella.nu.

 

De Coeur de Boeuf tomaten  zijn verkrijgbaar via The Greenery.

Contactpersoon: Jesper van Oostende

Telefoonnummer: 0180-656715