Ben Groenewegen (Specialty Aubergines)

 

Ik vind het één van de mooiste groente die er is. Je zou zo’n volle auberginekas eens moeten zien, met die glanzende vruchten. Daar doe je het allemaal voor!

 

 

 

Purple Pride

Purple Pride is sinds 1996 uitgegroeid tot het grootste auberginemerk van Noordwest-Europa. Vijf moderne teeltlocaties leveren een oogst op van ruim zevenentwintig  miljoen kilo aubergines per jaar. Met een teeltoppervlakte van 50 hectare en ruim 50% van de Nederlandse aubergineproductie is Purple Pride marktleider in Nederland.

Purple Pride staat bekend om kwaliteitsaubergines en een breed assortiment aan bijzondere soorten. Purple Pride gaat voor kwaliteit, vers en duurzaam. Elke dag opnieuw. Purple Pride gaat verder dan alleen het telen  van aubergines. Van het aanboren van nieuwe markten, tot het ontwikkelen van innovatieve producttoepassingen en samenwerkingsverbanden. Kortom, de markt inspireren met de verrassende veelzijdigheid van de aubergine!

 

Purple Pride is het auberginemerk van Coöperatie Growers United, die verantwoordelijk is voor de volledige verkoop en marketing van de aubergines.

 

Zie voor meer informatie www.purplepride.nl.

 

De aubergines zijn verkrijgbaar bij Coöperatie Growers United .

Contactpersoon: Hugo A-tjak

Telefoonnummer: 0174- 238 091