Ben Groenewegen (Specialty Aubergines)

 

Ik vind het één van de mooiste groente die er is. Je zou zo’n volle auberginekas eens moeten zien, met die glanzende vruchten. Daar doe je het allemaal voor!

 

 

 

Telersvereniging Purple Pride

Purple Pride is sinds 1996 uitgegroeid tot het grootste auberginemerk van Noordwest-Europa. Vijf moderne teeltlocaties leveren een oogst op van ruim twintig miljoen kilo aubergines per jaar. Met een teeltoppervlakte van 48 hectare en ruim 50% van de Nederlandse aubergineproductie is telersvereniging Purple Pride marktleider in Nederland.

Purple Pride staat bekend om onze kwaliteitsaubergines en ons brede assortiment aan bijzondere soorten. Purple Pride gaat voor kwaliteit, vers en duurzaam. Elke dag opnieuw. Purple Pride gaat verder dan alleen het telen en vermarkten van aubergines. Van het aanboren van nieuwe markten, tot het ontwikkelen van innovatieve producttoepassingen en samenwerkingsverbanden. Kortom, de markt inspireren met de verrassende veelzijdigheid van de aubergine!

De verkoop van Purple Pride aubergines is in handen van DOOR Partners B.V., de onafhankelijke verkoopdochter van coöperatie DOOR. DOOR Partners heeft een eigen verkoop- en marketingafdeling speciaal voor de aubergines van Purple Pride, om samen met klanten het optimale uit het product en de markt te halen.

 

Zie voor meer informatie www.purplepride.nl.

 

De aubergines zijn verkrijgbaar via DOOR Partners.

Contactpersoon: Michel den Ouden

Telefoonnummer: 0174-286241