Ad Verhoeven (Tommies snackkomkommers)

Ad Verhoeven

 

Je teelt zo’n snackkomkommertje met liefde. Het is voor mij een product dat heel goed past in de levensstijl van veel mensen die gezonder willen eten.

Kwekerij Verhoeven

Kwekerij Verhoeven is een glastuinbouwbedrijf van 4 ha. met een verpakkingshal. Er worden snackkomkommers / trostomaten geteeld en verpakt in iedere gewenste verpakking. De enthousiaste medewerkers doen iedere dag weer hun best om de gewas- en oogstwerkzaamheden uit te voeren. Een fantastisch team inpakkers zorgt ervoor dat het product keurig netjes en vers in de winkels terecht komt. Kwekerij Verhoeven vindt het een uitdaging om de nieuwe, gezonde snackkomkommers zo optimaal mogelijk op de markt te brengen en verder uit te bouwen. Steeds meer mensen kampen met overgewicht en zijn meer bezig met gezond eten. Dit product past daar uitstekend bij.

 

Zie voor meer informatie www.kwekerijverhoeven.nl.

 

De snackkomkommers zijn verkrijgbaar via The Greenery.

Contactpersoon: Martijn Koree

Telefoonnummer: 0180-657823