Beste Groenteman wint met Dutch Specials

Eet Idee Koot, gevestigde handel en Het Fruitpaleis, ambulante handel zijn afgelopen dinsdag 5 oktober winnaar geworden van de titel beste groenteman. Zes finalisten moesten diverse opdrachten met de opvallende en vernieuwende Dutch Specials groenten uitvoeren. Namens GroentenFruit Bureau en de Dutch Specials telers zat Ad Berends in de jury.

De Dutch Specials gaven volgens de winnaars een positieve bijdrage aan de gehele presentatie. “Het is geweldig om met verse en bijzondere groenten te kunnen werken. De gehele verkiezing was professioneel aangepakt”. Aldus het Fruitpaleis.

Volgens winnaar Eet Idee Koot geeft het een creatieve impuls om met de Dutch Specials producten te werken. ‘Het is vernieuwend voor de verkiezing Beste Groenteman’.

Prijzen

De winnaars zijn dit jaar dubbel in de prijzen gevallen. Naast de befaamde trofee komt bij winnaar Koot uit Den Haag Dutch Specials kok Gary een dag koken. Bij de winnaar van de ambulante handel Het Fruitpaleis komt Dutch Specials teler Ton Janssen uitleg geven over het groeien en bloeien van de groenten.

Naar aanleiding van de finale heeft het Fruitpaleis besloten om aanstaande zaterdag het gehele assortiment Dutch Specials al te laten zien en proeven aan de klanten.

Rudolph van Veen

Als altijd presenteerde mediakok Rudolph van Veen de verkiezing. Ook hij was erg enthousiast over de uitgevoerde opdrachten en de producten waar de groentemannen mee mochten werken.