Dutch Specials presenteerde zich op KunsthalKOOKT

De telers van de Dutch Specials presenteerde zich gister in een 19 meter lange stand op de eerste dag van KunsthalKOOKT, het festival van de echte smaak.
De Dutch Specials passen perfect in het streven van de beurs, echte smaak en echte producten.

Tijdens de opening van de beurs maakte Courgette Fleur teler Johan Zwinkels de aanwezigen al nieuwsgierig naar de producten die Dutch Specials te bieden heeft.Onder leiding van Dutch Specials kok Gary en verschillende telers kunnen bezoekers tot de essentie van smaakvolle en opvallende gerechten komen.

Telers vertellen alle ins & outs over de teelt en smaak van het product. Op het wereldkeukenplein bereidt kok Gary oneindig veel variaties met de Nederlandse producten. Dagelijks geeft een teler een presentatie in het kooktheater, daar worden alle vragen beantwoord door de kok en teler.Om de hobbykoks ook thuis te laten nagenieten van de producten, wordt er een tas vol heerlijks verkocht. De beurs duurt nog tot en met zondag 12 september, dus kom vooral langs en maak kennis met de bijzondere groenten van de Nederlandse tuinbouw.