Richard Hartensveld (Bliss)

“De focus van Kwekerij de Kabel is altijd gericht op smaak, topkwaliteit en duurzaamheid. Met Bliss, kunnen we consumenten laten genieten van een heerlijk tomaatje.”

Richard Hartensveld – Kwekerij de Kabel

 

Kwekerij de Kabel staat voor Joost Barendse en Richard Hartensveld, twee jonge, ambitieuze ondernemers die op 18 hectare tomaten telen in De Lier, waaronder het bijzondere mini-pruimtrostomaat Bliss. Naast Bliss, teelt Kwekerij de Kabel ook Brioso (cocktail) en Cappricia (middel grove segment). Jaarrond belevert Kwekerij de Kabel klanten met een smaakvol en kwalitatief hoogstaand product. De tomaten van Kwekerij de Kabel worden afgezet via Prominent. Richard Hartensveld

 

Bij Kwekerij de Kabel wordt jaarrond en maximaal biologisch geteeld. Dat wil zeggen dat natuurlijke vijanden van de plagen worden ingezet. Hierdoor kunnen de plagen op een natuurlijke wijze worden bestreden.

 

Zie voor meer informatie www.kwekerijdekabel.nl.

 

De Bliss tomaatjes zijn verkrijgbaar via Coöperatie DOOR:
Contactpersoon: Stefan van Os
Telefoonnummer: 0174-286252