Bagel met Red Egg tomaat en krab

Benodigde Dutch Specials producten Beeldmateriaal2

  • 2 bagels
  • Sla
  • 2 el mayonaise
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el tomatenketchup
  • scheutje cognac
  • zout en paprika
  • paprikapoeder
  • tabasco
  • 4 Red Egg tomaten
  • 100 gram krabvlees

 

Bereidingswijze

  • Snijd de bagels open.
  • Was en droog de gekozen slasoort.
  • Klop een sausje van mayonaise, crème fraîche, tomatenketchup, cognac, zout, peper, paprikapoeder en tabasco. Besmeer hiermee de bagels.
  • Beleg de onderkant van de bagels met sla, royaal met plakjes Red Egg tomaat en losgemaakte in stukjes verdeelde krab.
  • Klap de bagels dicht.

 

Tip: U kunt de krab vervangen door gepelde garnalen of gekookte ham!

 

Bron: www.redegg.eu.