Aubergine pizza

Benodigde Dutch Specials producten

  • Specialty aubergines
  • Cressen

 

BereidingLarisse_Dutch Specials_Aubergine Pizza_©

  • Snijd de aubergine in plakken.
  • Kwast de plakken licht in met plantaardige olie (olijfolie).
  • Grill de plakken aubergine in een hete en droge grillpan en maak aan weerszijden een grillpatroon.
  • Bewaar de aubergineplakken gekoeld gedurende maximaal 24 uur of bereid direct verder.
  • Maak een salsa op basis van tomaat, gegrilde puntpaprika of eventueel tomatenpuree.
  • Schep de salsa op de aubergine plakken, voeg een plakje tomaat en wat geraspte kaas toe en bak de aubergine pizza’s maximaal 10 minuten (voorverwarmde oven 180°C).
  • Garneer met cressen.

 

De Aubergine pizza is een receptuur van Larisse® (www.larisse.nl).