Lekkere dippings bij de Snackpaprika’s.

Lekkere dippings bij de Snackpaprika’s.Oriëntaalse dip:

Ingrediënten:

  • ½ dl. Kikoman sojasaus
  • ½ lt. Knoflook, gehakt
  • 2 mesp. Washabi*
  • 1 theel. Lente ui, in ringen
  • 1 theel. Koriander, fijn gesneden
  • 1 theel. Sesamolie

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten samen en vermeng goed.

* Washabi is groene mierikswortelpuree die wordt verkocht in een tube. Washabi is zeer pittig

Pesto

Ingrediënten:

  • ½ bos Basilicum
  • ½ teen knoflook
  • ½ dl. Olijfolie
  • 20 gr. Walnoten
  • 20 gr. Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

  • Doe knoflook, parmezaanse kaas en de walnoten in een keukenmachine en maak dit fijn.
  • Meng hierdoor basilicum en maak deze ook fijn.
  • Voeg tijdens het malen de olijfolie druppelsgewijs toe tot dit een mooie gebonden saus is.