Gevulde en gegrilde Snackpaprika met geitenkaas, walnoot, honing en pesto

Gevulde en gegrilde Snackpaprika met geitenkaas, walnoot, honing en pestoAantal hapjes: 8

Ingrediënten:

  • 4 st. Snackpaprika
  • 100 gr. Geitenkaas
  • 15 gr. Walnoten, gehakt
  • 3 eetl. Honing
  • 3 theel. Pesto kant en klaar of vers volgens onderstaand recept 
  • Broodkruim of paneermeel
  • Peper, gemalen

Bereidingswijze:

  • Was de Snackpaprika’s.
  • Grill de Snackpaprika’s in een grilpan zodat er lichte grillstreepjes ontstaan.
  • Meng met een vork de geitenkaas, walnoten, honing en pesto door elkaar en voeg een snufje peper toe.
  • Snijd de Snackpaprika’s  door midden en vul iedere helft met het geitenkaasmengsel.
  • Druk de gevulde Snackpaprika’s even met de kaaskant in de broodkruim of paneermeel.
  • Zet de oven op grillstand, doe de Snackpaprika’s in een ovenschaal en grill de gepaneerde kant bruin.
  • Garneer, indien gewenst, met wat pesto en walnoot.

Tip: in plaats van geitenkaas mozzarella gebruiken. Lekker als hapje maar ook lekker bij vis, vlees, gevogelte of als klein vegetarisch gerechtje geserveerd met gemengde salade. Ook lekker koud geserveerd.